Ohjeita ilmoittautumiseenJos haluat haluaa ilmoittaa sarjoihin usemman (vähintään viisi) henkilön kerralla (esimerkiksi seura tai yritys) ja haluat maksaa laskulla, lähetä asiasta sähköpostia osoitteeseen info@jami147.fi

Maksaminen


Ilmoittautuminen ilmoittautumislomakkeen kautta onnistuu vain pankkitunnuksilla tai luottokortilla, jolloin maksu suoritetaan järjestelmään ja se kirjautuu automaattisesti suoritetuksi. Jos sinulla ei ole käytössäsi verkkopankkia/-tunnuksia tai sinulla on muuta huomautettavaa ilmoittautumisessa, ota yhteyttä: info@jami147.fi HUOM! Maksamisen jälkeen muista palata myyjän palveluun. Jos nimesi ei ilmesty välittömästi maksamisen jälkeen ilmoittautuneet-listalle, ota yhteys info@jami147.fi. Voit myös lähettää lipun haluamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla:

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Jämi147 toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oyj. Suomen Verkkomaksut Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard -korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oyj on myös maksun saaja.

Suomen Verkkomaksut Oyj
y-tunnus: 2122839-7
Innova 2 Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830


Verkkopankit: Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun Suomen Verkkomaksut Oyj (2122839-7) toteuttaa yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Kuluttajan kannalta palvelu toimii täsmälleen perinteisen verkkomaksamisen tavoin.


Huomioitavaa

1. Ilmoittautuminen
Ilmoittautumisesi on virallinen silloin kun nimesi on osallistujat-listassa ja osallistumismaksu on suoritettu.

2. Vakuutus/lisenssi
Osallistujia ei ole vakuutettuja järjestäjän puolesta. Osallistujat vastaa itse omasta vakuutusturvastaan.

3. Sääntöjen noudattaminen
Ilmoittautuessaan osallistuja sitoutuu noudattamaan kilpailusääntöjä ja järjestäjien antamia ohjeita. Sääntöjen laiminlyönti voi johtaa suorituksen hylkäämiseen. Jämi147:n kaikissa tapahtumissa noudatetaan Suomen Antidopingtoimikunnan sääntöjä, jotka löytyvät osoitteesta www.antidoping.fi

4. Osallistumisen peruuntuminen
Esteen sattuessa osallistusmismaksuja ei palauteta eikä osallistumista voi siirtää seuraavaan vuoteen. Osallistumisoikeus on kuitenkin mahdollista myydä tai luovuttaa eteenpäin.

5. Osanottajien yhteystiedot
Järjestäjillä on oikeus luovuttaa osoitetiedot tapahtuman yhteistyökumppaneille suoramarkkinointitarkoituksiin.

6. Tapahtumakuvat
Järjestäjillä on oikeus käyttää tapahtumassa otettuja kuvia ja videotallenteita omilla Internetsivuillaan, painetuissa julkaisuissa ja mainoksissa sekä luovuttaa kuvia ja videoita esimerkiksi tiedotusvälineiden tai muiden kolmansien osapuolien käyttöön.
Hyväksyn ylläolevat säännöt ja ehdot.